פורום פעילי האגודה :
הודעות בנושא ארגון פעילויות
לקבלת עדכונים חודשיים בדואל על פעילויות האגודה, הצטרפו ל
רשימת הדיוור על-ידי משלוח
מייל ל
מזכירות האגודה.
מכיוון שזה התחום שלי:
נכתב ע''י:
גל (IP Logged)
תאריך: 08:04 12/12/2009
דיוור בדואר או דוא"ל לחברים לשעבר (בערך פי 5 ממספר החברים הקיימים כיום) השיג תוצאות מועטות.
מצבע חבר מביא חבר נוסה פעמיים - רק 4 אנשים ניצלו אותו (ביניהם אני). (המבצע כלל ספר של אופוס ב-75% הנחה).
כאמור, היה שת"פ עם אופוס - פרסום טופס ההצטרפות בספרים שלהם, גם עם תוצאות זניחות. תוצאה טובה יותר היתה עם הצטרפות דרך אספמיה, אבל הטיפול שלהם ברישום החברים היה רשלני ביותר והפסקנו זאת ביוזמתנו.
היה נסיון לפנות לקהל של מנויי גליליאו (כ-10000 מנויים בזמנו) באמצעות פרסומת של עמוד שלם+קופון הנחה באחד הגליונות שלהם - הניב שני נרשמים בלבד.
מכירה של המימד העשירי בחנויות לא יצא לפועל, עכשיו עושים זאת עם היה יהיה. נראה איך זה ילך.
מנויים של המימד העשירי לספריות - בזמנו הצלחנו להשיג מנוי רק של 3-4 ספריות.
תרומות ספרים לספריות - כל ספר שנתרם מקבל חותמת "נתרם ע"י אגודה למד"ב וכו'".
רעיונות נוספים שעלו ומנסים אותם כעת (או לא):
הפקת כרטיסי ביקור של האגודה. חברי אגודה יקבלו חבילה של כרטיסי ביקור, אותם יוכלו לחלק לחברים, ממכרים, או אם פתאום אתה נתקל ברכבת במישהו שקורא ספר מד"ב. אני עובד על זה ממש בימים אלו.
שת"פ ספרותי - נסיון להכניס סיפורים של סופרים מהקהילה שלנו למגזיני סיפורת, או חלילה וחס למגזינים יותר פופולריים כמו ראש 1 ומעריב לנוער. רעיון נוסף באותו כיוון שאני חושב שעובדים עליו כעת הוא מו"ל חדש "קצרצר בסלולר".
שימור חברים: חבילות מנוי רב-שנתיות, הטבות/מתנות למנוויים ותיקים, תוכן נוסף מעבר לשנתון. ראה כאן: http://forum.sf-f.org.il/read.php?10,52593
פרסום נרחב יותר: תליית פלאיירים באונירסיטאות/בתי ספר וכד'; רכישת מודעות פרסום באינטרנט/עיתונים (לפי גליליאו - לא יעיל).
ולסיום - בכל זא תהשיטה שעבדה הכי טוב עד עתה היא כנסים. רוב החברים נרשמים/מחדשים בכנסים (מחציתם רק באייקון)