פורום הסיפורים :
מיועד לפרסום וביקורת של סיפורי מד"ב ופנטסיה; מנהל הפורום: זיו קיטרו (Sickbar)
לקבלת עדכונים חודשיים בדואל על פעילויות האגודה, הצטרפו ל
רשימת הדיוור על-ידי משלוח
מייל ל
מזכירות האגודה.
כנסו כנסו ? איזה כיף אני ראשון
נכתב ע''י:
נעם (IP Logged)
תאריך: 14:36 15/09/2007
יוני קודד כותרת הולוגרפית מלווה בזיקוקי די-נור. מאחריו אלעד שפשף את עיניו.
"יוני, אתה יודע שהשעה מאוחרת, אתה בטוח ש:'כנסו כנסו -איזה כיף אני ראשון' זה רעיון טוב לעבודת גמר בקורס על אומנות הולו-אודית מתקדמת??
"על מה אתה מדבר? יש בזה את הכל. גם רטרו, גם מושך קהל והכי חשוב יהיה ממש קל לדאוג שתהיה גם דינמית וגם מגוונת.?
"אלף, לא כל מה שהוא רטרו הוא גם טוב. ובית, למה לכל הרוחות שזה ימשוך קהל??
"תסתכל.? אמר יוני בחיוך רחב.
אלעד התכופף והתחיל לקרוא מעל מעל לכתפו של יוני לאת שורות הקוד שהתעבו על המסך. כעבור רגע הוא חרק שיניים והידק את האחיזה שלו במשענת הכיסא. בקול שקט ורגוע הוא אמר
"תגיד לי, מה טפטפת לך לפני שהתחלנו? אתה באמת רוצה שהדבר הזה יזנק על כל מי שיתקרב אליו??
החיוך של יוני התרחב.
"ברור. איך אחרת נעביר לצופה את מלוא החוויה האותנטית בהקשר ההיסטורי-תרבותי שלה??
"אתה מתכוון בהקשר ההיסטרי-מטומטם שלה.?
"בדיוק!?
אלעד זרק אחורנית את ראשו תוך כדי שהוא מעביר יד בשערו.
"שאלוהים יעזור לי."
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
יו, מה הוא מתחיל עכשיו אם השטויות שלו.
"יוני, אתה יודע שהשעה מאוחרת, אתה בטוח ש:'כנסו כנסו -איזה כיף אני ראשון' זה רעיון טוב לעבודת גמר בקורס על אומנות הולו-אודית מתקדמת??
"על מה אתה מדבר? יש בזה את הכל. גם רטרו, גם מושך קהל והכי חשוב יהיה ממש קל לדאוג שתהיה גם דינמית וגם מגוונת.?
אאאאאה... אין לי כוח לזה עכשיו.
"אלף, לא כל מה שהוא רטרו הוא גם טוב. ובית, למה לכל הרוחות שזה ימשוך קהל??
"תסתכל.?
יופי, תכריח אותי להתכופף ולעבור על הקוד המעורבל שלך, כאילו שגם ככה לא כואב לי הגב. או-קי, בסדר, בוא נראה. הקלט מהחיישן שמתרכב לפונקציה ש... אוי, לא.
תגיד לי, מה טפטפת לך לפני שהתחלנו? אתה באמת רוצה שהדבר הזה יזנק על כל מי שיתקרב אליו??
"ברור. איך אחרת נעביר לצופה את מלוא החוויה האותנטית בהקשר ההיסטורי-תרבותי שלה??
"אתה מתכוון בהקשר ההיסטרי-מטומטם שלה.?
"בדיוק!?
די, די, די. אני לא יכול עם השטותניק הזה יותר. חלאס, נשבר לי. מה כבר יש לי לעשות אתו?
"שאלוהים יעזור לי."