פורום הסיפורים :
מיועד לפרסום וביקורת של סיפורי מד"ב ופנטסיה; מנהל הפורום: זיו קיטרו (Sickbar)
לקבלת עדכונים חודשיים בדואל על פעילויות האגודה, הצטרפו ל
רשימת הדיוור על-ידי משלוח
מייל ל
מזכירות האגודה.
תודה על הקריאה
נכתב ע''י:
comet girl (IP Logged)
תאריך: 02:59 26/07/2004
נתחיל מהקל לכבד:
א. הניטפוק, היא באמת הורידה את החולצה ולא קרעה אותה. מסתבר שהראש שלך הלך יותר רחוק משלי.
ב. צורפה הערה לסיפור שהוא אירוטי, אמנם לא בכותרת כי שכחתי. מצד שני דווקא ניסיתי לכתוב תיאורים עדינים יחסית (אם היית גולש באתר תפוז ברשת למשל היית רואה שהתיאור שלי ממש מעודן לעומת מה שהולך שם), אבל אני מניחה שבז'אנר זה פחות מופיע (ונשאלת השאלה למה? כי דמויות במד"ב הן כ"כ נרדיות שאף פעם לא יוצא להן לעשות סקס?)
ג. אני שמחה שהעלילה זורמת, אתה צודק שיכול להיות יותר הסברים על מהותה של "ימית", אני אראה איך אני עושה את זה, אני לא רוצה להיות טרחנית.
ד. מצד שני אני לא חושבת שאפשר, למרות שטחיותה, למחוק את דפנה לגמרי, כי היא מניעה את העלילה קדימה. מה האופציה? הוא מדבר לעצמו, אח"כ הוא ניצל על ידי מי? אשתו? זה נראה לי ממש הרסני למערכת יחסים שלהם. למרות שאולי זה גם מעניין. אבל אם היא מצילה אותו אז יש פה מכלול בעיות אחרות, כמו איך היא עוקבת אחריו כשהמכונית המשפחתית אצלו? מה לגבי הילדים שלהם? הם נשארים לבד בבית באמצע הלילה? עם מה היא מביסה את ימית (מילא לשוטרת יש שוקר חשמלי, אבל לסתם עקרת בית?), אני לא יודעת איך זה ילך. בכל זאת זה חשוב לי שגם ה"רשע" וגם המושיע הן נשים. יש פה היפוך תפקידים מכוון.
ה. גברים הם בני אדם - טוב.. אני מבינה שכאן חזרנו לדון ברעיון שמקורו במד"ב, תיכף גם תגיד לי שיש להם רגשות.. (סתם, סתם. סליחה לכל הגברים..) דווקא חשבתי שנתתי פה איזה פן לקונפליקט הפנימי שלו.. אבל מצד שני אני לא מתכוונת לעשות אותו קורבן מיוסר.. מעניין אותי לאיזו התנהגות התייחסת כשכתבת שהוא סטריאוטיפי? האם לפיתוי להיכנס לרומן? האם זה לא עושה אותו אנושי (סה"כ הוא לא צדיק)?
בקיצור, ללכת עם ההערות שלך זה בעצם לכתוב הכל מחדש. אני אקדיש לזה מחשבה. תודה.
אשמח לעוד תגובות לפני שאני נכנסת בסיפור ועושה עליו קמיקזי..