פורום הסיפורים :
מיועד לפרסום וביקורת של סיפורי מד"ב ופנטסיה; מנהל הפורום: זיו קיטרו (Sickbar)
לקבלת עדכונים חודשיים בדואל על פעילויות האגודה, הצטרפו ל
רשימת הדיוור על-ידי משלוח
מייל ל
מזכירות האגודה.
כמה דברים שחשוב לדעת
נכתב ע''י:
מורן (IP Logged)
תאריך: 07:08 31/01/2004
1. אין לך סיבה לפחד ממני- לפחד מהתגובה שלי, לפחד לפגוע בי וכו'
2. אין לך סיבה לבנות לי מניעים: אני הסברתי את המניעים שלי- אני חושבת שהתגובות לא נכונות ולכן מגיבה אליהן- בנסיון עיקש לפתח דיון שיביא להעשרה. אני גם לא רואה את זה קורה- להיפך, אני רואה את שיפט נעלבת, את נ"י מתגונן ומתנשא ואתך מפחדת עוד לפני שפתחתי את הפה.
בגלל זה אני אפסיק להגיב פה. נראה לי שאני אעשה מה שאני ארצה לעשות לפי מה שהבנתי או לא הבנתי ממה שאנשים פה אמרו או לא אמרו.
אולי יש צורך להוריד את כל שרשור ההודעות הזה. לא לשיקולי בכל אופן.
זה בסדר אם אתם קהילה, אם אתם "מבינים במד"ב" "מבינים בכתיבה" וכו'. אבל אני לא יודעת למה אני לאמצליחה לעורר פה דיון.
אני לא חושבת שאני אחזור לכתוב פה. מהסיבה הפשוטה שאני לא מרגישה את התרומה, שהאנשים פה לא מדברים אלי, שאני לא חושבת שאני בעמדה לתת ביקורת (חיובית או שלילית) על כל סיפור פה בגלל שאתם חושבים שאני איזו מפלצת... בגלל זה אני לעולם לא אצליח להיות חלק מהתהליך פה. אז אני הולכת.
את הכתבים המקוריים שלי אני לא אשים פה (הם גם לא מד"ב...אז כנראה גם לא מתאימים). הם גם חלק מההוויה שהיא אני ואם אתם לא מתחברים אלי- אתם גם לא תתחברו אליהם.
גם לא נראה לי שיהיו סיפורים נוספים בזמן הקרוב- אין לי זמן לכתוב בכלל, והמאגרים שלי מצומצמים לחוויות הצבאיות היום -יומיות שלי.
אני מרגישה שהשקעתי בפורום הזה יותר מידי אנרגיה, ושהוא דילל אותי משמעותית. אולי כתיבה זה לא בשבילי.
קריאה (שגם בה אין לי זמן רב להשקיע) מספקת אותי בהחלט כעת.
תרשו לי להמליץ לכם על ניל גיימן.
קריאה מהנה,
מורן.