פורום הסיפורים :
מיועד לפרסום וביקורת של סיפורי מד"ב ופנטסיה; מנהל הפורום: זיו קיטרו (Sickbar)
לקבלת עדכונים חודשיים בדואל על פעילויות האגודה, הצטרפו ל
רשימת הדיוור על-ידי משלוח
מייל ל
מזכירות האגודה.
א. בבקשה להרגע. תודה.
נכתב ע''י:
NY (IP Logged)
תאריך: 10:32 28/01/2004
ב. הרקע הוא הרקע והסיפור הוא הסיפור. כאן יש לך שני סיפורים נפרדים עם שני גיבורים נפרדים, ואחד מהסיפורים מיותר. הערתה של 29 בעניין מיזוג הגיבורים האפשרי היתה נכונה ביותר.
ג. אין חיה כזו "רומן תקופתי בשמונה עמודים". הנסיון שלך מוכיח זאת ביתר שאת. יש לך כאן ערבוב של שני סיפורים, אשר, למרבה הצער, לא מחזקים זה את זה או את תחושת העניין של הקורא. לפרטים נוספים, ראי התגובות הקודמות, כולל זו שלי לסיפור המקורי.
ג. איש אנגלי בניו-יורק: איך קוראים לדמויות שלך, מורן? ג'ון ואדם ביגין. לא בדיוק שמות יפנים, אוזבקיסטנים או ישראליים, נכון? קראי בבקשה את הערת "אנגלי בניו-יורק" המקורית שלי ביתר עיון, והפעם כאשר עובדה זו היא נר לרגלייך.
ד. רצף ושטף: מידת העניין שלי בביקורות שקיבלת בפורומים אחרים היא בדיוק אפס. אני מספר לך מה דעתי, כקורא ותיק וככותב שמקבל כסף בעבור כתיבתו. ודעתי בנושא זה בעינה עומדת.
ה. חוסר דיאלוגים: לא טענתי שאי אפשר, טענתי שצריך *סיבה* וכאן *אין*. בבקשה לקרוא היטב את מה שאני כותב לפני שמגיבים לי, תודה.
ו. ההומור לא מסגנן את הדברים הנאמרים, הוא גורם לקורא הותיק להרגיש שהמחבר חכמולוג. זה לא הרושם שאת רוצה ליצור, נכון?
ז. אני מנסה לעזור לך. shif29 מנסה לעזור לך. אם את דוחה את העזרה שלנו - אף אחד לא מפריע לך, אבל אז אני תוהה מה בדיוק את עושה פה. על כל פנים, אני מבקש ממך לנהוג ביתר נימוס בתגובותיך. אפשר גם לצמצם את כמות סימני הקריאה - כולם כאן מסוגלים להבין אותך מצוין גם בלעדיהם. הריני להזהירך כי תגובות גסות רוח או תוקפניות יוסרו לאלתר.
ח. ונאמר אמן.