פורום הסיפורים :
מיועד לפרסום וביקורת של סיפורי מד"ב ופנטסיה; מנהל הפורום: זיו קיטרו (Sickbar)
לקבלת עדכונים חודשיים בדואל על פעילויות האגודה, הצטרפו ל
רשימת הדיוור על-ידי משלוח
מייל ל
מזכירות האגודה.
אהבתי
נכתב ע''י:
יהודה (IP Logged)
תאריך: 18:37 19/10/2002
סיפור מוצלח לטעמי. כמה הערות קטנות:
1. הפרסום של הסיפור בפורום של מדע בדיוני טיפה מבלבל. בוא נהיה כנים הסיפור הוא לא מדע בדיוני (לפחות לא מהסוג שאנחנו רגלים). אין בכוונתי להתערב בענייני ההנהלה פשוט שאילולי הייתי מתחיל בקריאת התגובות, כבר בפסקה השלישית הייתי מוותר על הקריאה של המשך הסיפור בהנחה שמדובר בעוד סיפור קיצ'י על חזרה בזמן.
בכל זאת אני מוכרח לציין, וטרי, אני מקווה שאני לא פוגע בך, אבל אם לא הבנת שהילד לא בנה באמת מכונת זמן, יש לך בעיות רציניות בהבנת הנקרא.
2. לפי דעתי, כל הדיאלוג בין המורה לתלמידים מיותר. הייתי מציעה לך לערוך את הסיפור ככה שלא תצטרך אותו, אבל אם אתה מתעקש להשתמש בו, אז כמה טיפים: קודם כל תחשוב בהגיון. הרי עושה רושם שהתלמידים התייחסו לפרוייקט ברצינות. הייתי מצפה שהם יציגו אותו בצורה יותר מסודרת לכיתה, דהיינו יקומו ממושבם יעמדו ליד הלוח וכו... חוץ מזה לא ברור מה גילם של הילדים, אבל בכל זאת ילדים לא מבינים בפיזיקה ברמה שתארת. אתה יכול לכתוב שבכיתה היה תלמיד מחונן אחד שהיה פריק של פיזיקה (בתנאי שהוא יוצא מהכלל ושאתה מציין שאת לפני שהוא פותח את הפה), אבל יותר מתלמיד אחד שמבין בפיזיקה ברמה כזאת זה פוגע באמינות הסיפור.
מאוד מקווה שעזרתי
יהודה