פורום הסיפורים :
מיועד לפרסום וביקורת של סיפורי מד"ב ופנטסיה; מנהל הפורום: זיו קיטרו (Sickbar)
לקבלת עדכונים חודשיים בדואל על פעילויות האגודה, הצטרפו ל
רשימת הדיוור על-ידי משלוח
מייל ל
מזכירות האגודה.
לא ממש
נכתב ע''י:
בן רוט משיב בקטנוניות (IP Logged)
תאריך: 22:44 06/09/2002
כדי שיין יהפוך לחומץ עליו להישאר חשוף לאוויר ולאפשר לחיידקים מסוג אצטובקטר להתפתח בתוכו. חיידקים אלה יכולים להפוך את הכוהל האתילי הנוצר על-ידי השמרים בתהליך התסיסה (שגורם למיץ הענבים להפוך למשקה מכיל אלכוהול) לחומצת חומץ. מכאן, שאם הבקבוק אטום כראוי, הרי שהוא לא יהיה חומץ.