פורום הסיפורים :
מיועד לפרסום וביקורת של סיפורי מד"ב ופנטסיה; מנהל הפורום: זיו קיטרו (Sickbar)
לקבלת עדכונים חודשיים בדואל על פעילויות האגודה, הצטרפו ל
רשימת הדיוור על-ידי משלוח
מייל ל
מזכירות האגודה.
מסקנות הועדה שלא קראה את שלושה בסירה אחת
נכתב ע''י:
alonwho@what (IP Logged)
תאריך: 17:55 27/05/2002
עכשיו אני מרגיש עוד יותר *ילד מפגר* ואולי הפעם מהסיבות הנכונות... אחרי שהפילו עלי את התיק של *אתם המתים חיים*... הבאתי את הלחיי השנייה וחטפתי עוד זבבם! *שלושה בסירה אחת*. הפעם האחרונה שנתקלתי בספר היתה בגיל 10 או 12 כשהקשבתי עוד לרשת א'.
ללא המידע הרלוונטי ולפני שחשתי שאתה מנסה לרמוז לאיזושהי מחווה... אני דמיינתי את *האחים מרקס בחלל* (אלה שהיו גם באופרה)
=====
כיוון שאווירת הסיפור היא כזו... הסוף היה מתבקש... אבל מה שלי הפריע... זו הרצינות הפתאומית שאפפה אותם אחר-כך... צפיתי שימשכו לאכול עוד כמה דברים... (אפילו להשמיד באכילה את כל העומד בדרכם) או לחליפין ואני יודע שזה מגוחך... להגדיר את המכשיר כיצור תבוני (הוא שימש יותר בתפקיד הרבי מלובביץ- המכשיר שעל-פיו ישק דבר). אולי אפשר לכייל אותו אחרת.
בכללותו הסיפור היה לטעמי קצת ארוך, במיוחד לאור העובדה שהרגשתי שאני מחמיץ כאן משהו (שלושה בסירה אחת!!!) ובמידה מסויימת סבל מעודף ברברת... למרות זאת הוא היה עדיין משעשע ואכיל במיוחד.
======
משהו שלא קשור לביקורת ואני מתנצל שאני מביאו כאן... לגבי הסיפור שלי מהסדנה... הסיפור שהוא אינו פנטזיה או מדע בדיוני... האם אני עדיין יכול לפרסם אותו בפורום.