פורום הסיפורים :
מיועד לפרסום וביקורת של סיפורי מד"ב ופנטסיה; מנהל הפורום: זיו קיטרו (Sickbar)
לקבלת עדכונים חודשיים בדואל על פעילויות האגודה, הצטרפו ל
רשימת הדיוור על-ידי משלוח
מייל ל
מזכירות האגודה.
שאלה אחרונה ודי
נכתב ע''י:
א.כ (IP Logged)
תאריך: 16:19 02/03/2002
שיטה נאה אימצת לך, (כפי שעשית גם בסיום שרשרת ההודעות תחת הנושא "תהום"), לטעון כנגדי טענות ואז כשנמאס לך או שאין לך מה להגיד יותר, לשלוח איזו הודעה לקונית אשר ממנה אפשר להבין כי אין לי כל מושג על מה אני מדבר או שטענותי נטולות תוכן ואינן ניתנות לתגובה, (ראה את הערתך האחרונה בנושא "תהום"). אני חייב להודות, כנגד שיטה שכזו אין לי כל סיכוי להבהיר לך את עמדתי. חבל.
הרשה לי רק לשאול אותך שאלה אחרונה ואחר כך לא אעיק עליך יותר לא אבזבז את זמנך היקר, (ואני שואל ברצינות כך שאני מצפה לתשובה רצינית ולא איזו הערה מתחמקת האמורה להציג אותי באור שלילי):
כיצד אתה מסביר את העובדה שפעמים רבות כל כך, (וערכתי בדיקה בנושא), יצא לך להיקלע לויכוחים עם כותבים חדשים בפורום, אשר התדרדרו להתקפות אישיות והטחת עלבונות? האם נראה לך הגיוני כי האשם תמיד יהיה בכותבים? האין זה הגיוני יותר לחפש את המכנה המשותף לכל אותם ויכוחים? אתה?
ואני רוצה להבהיר בפעם המי יודע כמה שאין לי כל בעיה עם עמדתך כלפי סיפוריי וסגנוני, כותבים נוספים בפורום שותפים לה ואני בהחלט מכבד אותה, אלא שהם בניגוד אליך הביעו את דעתם בצורה תרבותית יותר. אז בבקשה, על תנסה להציג זאת שוב כאילו אינני מסוגל לקבל ביקורת.