פורום הסיפורים :
מיועד לפרסום וביקורת של סיפורי מד"ב ופנטסיה; מנהל הפורום: זיו קיטרו (Sickbar)
לקבלת עדכונים חודשיים בדואל על פעילויות האגודה, הצטרפו ל
רשימת הדיוור על-ידי משלוח
מייל ל
מזכירות האגודה.
RE: זה לא ממש נכון
נכתב ע''י:
יעל (IP Logged)
תאריך: 05:01 01/01/2002
אם אתה חושב שאני כותבת תגובה לפי הלך הרוח הכללי של התגובות, אתה נורא טועה. אני קוראת את התגובות הקודמות, רק כדי לוודא שאני לא עומדת לחזור במדויק על מילותיו של מישהו (כי זה חסר טעם). לכן, כשאני כותבת תגובה לאחר שכבר יש תגובות, אני יודעת מה הלך הרוח, ואני מתייחסת אליו (אם בהסכמה, ואם לא בהסכמה).
וגם כמה מההנחות שלך מוטעות (כתבתי על עצמי לא עליך).
חוץ מזה, אתה מאשים את הקוראים בפורום הזה, שהם מתחנפים לחברים שלהם. אז זה דבר שממש אין פה. ראיתי אנשים פה קוטלים את החברים שלהם, וכמה ימים אחרי זה משבחים אותם על סיפור אחר, פשוט כי הסיפור האחר היה יותר טוב, ואלה שקיבלו תשבוחות קוטלים ללא רחם את המשבחים, כי הללו פרסמו סיפור רע. אולי באמת אתה צריך לקרוא דברים קודמים כאן.
באופן אישי, אין לי מושג מי אתה. אילו היית ידיד נפש, סביר שאת רוב הביקורת שלי הייתי אומרת לך פנים אל פנים ולא בפורום, אבל לעולם לא הייתי משבחת בפורום משהו שאני חושבת שאינו טוב. לכל היותר הייתי מתעלמת.
אתה יכול ללמוד מהתגובות שזה שאתה מאמין שהסיפור שלך הוא בעל משקל אמיתי ומרתק, לא אומר שגם הקוראים אותך מאמינים כך, ושאולי יש מה לשפר בכתיבה שלך. (יכול להיות?)
אם לא מעניין אותך לדעת מה הקוראים חושבים, אז אל תפרסם את הסיפורים שלך. המגירה היא מקום נפלא לאנשים שלא מסוגלים לספוג ביקורת.
אם אתה רוצה לפרסם את הסיפורים שלך, תהיה מוכן לאפשרות שיהיו אנשים שלא אוהבים אותם.