פורום הסיפורים :
מיועד לפרסום וביקורת של סיפורי מד"ב ופנטסיה; מנהל הפורום: זיו קיטרו (Sickbar)
לקבלת עדכונים חודשיים בדואל על פעילויות האגודה, הצטרפו ל
רשימת הדיוור על-ידי משלוח
מייל ל
מזכירות האגודה.
גמני, גמני רוצה להגיד משהו מסכם!
נכתב ע''י:
מישהי עם ניק מתחכם (IP Logged)
תאריך: 07:46 14/12/2001
טוב, אז חוץ מזה שהיה נורא-נורא כיף בתור פורום-קון מסורתי (פיצה של בוג'י, וינסנט של וינסנט, מצב כפית מביך במיוחד), היה גם מאוד מעניין לשמוע את הסיפורים של כולם. לא כל הסיפורים היו באותה רמה, אבל לדעתי בהחלט היה רוב לסיפורים הטובים והמרשימים. היה מאוד מעניין להשוות בין קריאה של סיפור כתוב לבין שמיעה של הכותב עצמו מקריא את הסיפור. גם את התגובות אהבתי לשמוע (וואו, אנשים, יש לכם דברים מעניינים להגיד!).
בעיה גדולה של הפורמט הזה לסדנה היא העייפות שמשתלטת על כולם, גם בגלל השעה וגם בגלל שמיעה של מספר סיפורים אחד אחרי השני. חבל שהסיפורים האחרונים בסדר הקריאה לא זוכים לתשומת הלב שמגיעה להם. מצד שני, כל שעה אחרת לעריכת הסדנה לא תתאים להרבה מאוד אנשים, כמו שראינו...
תודה לאסטרו על האירוח (ועל הקסם האישי, ועל שלא דיברת בטון של מורה יותר מדי, ועל שלא לקחת את הביקורת שלי בתור קטילה... אני מקווה), תודה לבוג'י ומייפל על היותן בוג'י ומייפל (אפשר לשכפל אתכן, אני רוצה כמוכן בבית. אני אשים לכן ארגז חול קטן, יהיה כיף!) וגם תודה למייפל על הסצינות הארוטיות שסיפקה לכולנו (ובחינם), ו... Let's do this again some time. :)