פורום הסיפורים :
מיועד לפרסום וביקורת של סיפורי מד"ב ופנטסיה; מנהל הפורום: זיו קיטרו (Sickbar)
לקבלת עדכונים חודשיים בדואל על פעילויות האגודה, הצטרפו ל
רשימת הדיוור על-ידי משלוח
מייל ל
מזכירות האגודה.
למה?
נכתב ע''י:
פרייה (IP Logged)
תאריך: 00:32 01/08/2001
דניאל, ישבתי פה וניסיתי להבין למה אתה עושה את זה לעצמך. זה לא שאנשים פה מחפשים איך להרוס לך את החשק לכתוב, הם אפילו עודדו אותך להמשיך.
למה? אבל, למה? אתה לא מוכן לקבל ביקורת, טובה למדי, שניתנה לך ולהמשיך איתה הלאה.
לעשות צחוק מאנשים על הרעיונות שלהם, לא מוסיף לך שום כבוד. אם כבר זה רק מבזה אותך והופך את העבודות שלך למשהו שאין טעם להתייחס אליו, כי בסופו של דבר יודעים שאין עם מי לדבר.
במקום לשבת ולקטר על זה שאנשים לא אוהבים את מה שאתה כותב, אולי תעצור, תנשום, תקרא שוב את כל הביקורות בעין נקיה בלי עלבון אישי (ואני בהחלט מקווה שאתה יכול) ותנסה להבין מה אנשים אמרו לך. תנסה לרגע לעמוד מהצד, להיפטר מהערצה העצמית שאתה שקוע בה ולקרוא את מה שאתה כותב בעין נקיה. ולחשוב טוב טוב האם זה עומד בקריטריונים שמצויינים בחוקים ??
אני לא יודעת אם אתה נותן לאנשים אחרים לקרוא את הסיפורים שלך לפני שאתה מפרסם, אבל זה רעיון טוב ששמעתי ממישהי מאד חכמה. קח כל סיפור שאתה רוצה לפרסם ותן אותו למישהו שאתה מאמין בכנותו, שיגיד לך בדיוק מה הוא חושב עליו ויציע לך דרכים לשיפורו, ככה אולי לא תקבל כאלה ביקורות קטלניות.
אני מאמינה שברגע שתכתוב משהו טוב שימצא חן בעיני אנשים אף אחד לא יבוא ויגיד לך בכוונה שזה גרוע.
אני בהחלט מאחלת לך הצלחה ומקווה שתגיע לסיפור טוב, כי זאת המטרה פה בסופו של דבר.