פורום האגודה :
מיועד לדיון בנושאים הקשורים לפעילות האגודה בלבד
לקבלת עדכונים חודשיים בדואל על פעילויות האגודה, הצטרפו ל
רשימת הדיוור על-ידי משלוח
מייל ל
מזכירות האגודה.
דעותיי בנדון:
נכתב ע''י:
גל (IP Logged)
תאריך: 06:43 20/04/2011
1. אני מתנגד לתוספת של TLV. נכון שהפסטיכנס מתקיים בת"א ובתמיכת העיריה. אבל אייקון אמור להיות כנס *ארצי* ולא תל-אביבי. הוא אמור להביא חובבים מכל הארץ ולייצג את כלל החובבים מכל הארץ. התוספת של TLV אומרת לי שזה כנס בתל-אביב, בשביל תל-אביבים. אין שום סיבה שלא לחזור ל"אייקון" המוכר והטוב. אה- יש בעצם - הסימן.
סימן מסחר - האגודה היתה צריכה לרשום זאת כבר לפני שנים. אני חושב שהאגודה צריכה להמשיך בזאת, ולו רק כדי שלא יווצר מצב דומה שוב, עוד 10 שנים.
2. אני לא רוצה אותך בתור מנהל ראשי. עד כה, הוכחת שאתה משתמש בכוחך כמנהל על מנת לנשל את האגודה מאייקון. בשמחה אשאיר אותך כאחראי לקשר עם העיריה, חסויות ושיווק ואף מנהל שותף בהחלטות תקציביות. אבל אני מתנגד בתוקף לכך שתשאר מנהל כללי. כבר היינו בסרט הזה.
3. זה צריך להיות הפוך - האירועים ש*אתה* רוצה לקדם יהיו תחת מסגרת גג של אירוע אייקון בניהול האגודה. אחרת, שוב, אתה מתייחס לאגודה כספקית תוכן בלבד. בנוסף אתה סוגר את האגודה ב"גטו" של האשכול. מדוע שאירועים בהפקת האגודה וארגוני הבת שלה לא יתקיימו גם באולמות הטובים יותר של הסינמטק? (ואני מתייחס גם להפקות מקור - מופעים וסרטים וגם הרצאות של המרצים הטובים שלנו).
אם כבר מתחמים, החלוקה צריכה להיות פרקטית ולא לפי ארגון. למשל חדרים קטנים של אשכול ועירוני מתאימים לפעילויות של סדנאות או משחקים והרצאות נישה. האולמות הגדולים של האשכול והסינמטק מתאימים להרצאות כאשר ניתן לחלק זאת לפי פופולריות המרצה, או האמצעים הטכניים הדרושים להרצאה (שאני מניח שהם טובים יותר בסינמטק מאשר באשכול). וכמובן בסינמטק יתקיימו הקרנות ומופעים.
זו המשמעות של פעילות "[i]שתהיה משולבת והרמונית עם שאר פעילות הפסטיבל[/i]", כדבריך למעלה.
4. ועדות ואישורים ועוד ועדות - "[i]הפעילות תתוכנן על-ידי האחראי מטעם האגודה למדע בדיוני כך שתהיה מאוזנת מבחינה תקציבית, הרמונית עם הפסטיבל בכללותו ומאורגנת ברמת הפקה גבוהה ואיכותית. [b]הפעילות תאושר בועדה המשותפת שתפקח על ביצועה? בשוטף[/b] ".[/i]שוב התייחסות לאגודה כספקית תוכן, שהתוכן שלה צריך להיות מאושר ע"י ועדה שבה לאגודה יש רק קול אחד (מתוך כמה קולות?). והאם לאגודה תהיה בכלל השפעה על התכנים והפעילויות שלא במסגרת הגטו? האם לאגודה תהיה השפעה על בחירת נושא הפסטיכנס?
5. מה עם ארגוני הבת של האגודה?