פורום האגודה :
מיועד לדיון בנושאים הקשורים לפעילות האגודה בלבד
לקבלת עדכונים חודשיים בדואל על פעילויות האגודה, הצטרפו ל
רשימת הדיוור על-ידי משלוח
מייל ל
מזכירות האגודה.
זה מצחיק.
נכתב ע''י:
רז (IP Logged)
תאריך: 13:34 21/07/2010
כי לפני שנה, כשהסתובב פה בפורום איזה יצור מאוס ששם לו למטרה למרר את חייהם של פעילי האגודה, לגרום לכמה שיותר מהם לעזוב את תפקידם, יצור מאוס שאחראי לפחות כמו אורי אביב (אם לא יותר) להתדרדרות היחסים בין אייקון לאגודה, יצור מאוס שנהנה משום-מה מתמיכת מי שניהלה פה את הפורום ואף סתמה פיות לכל מי שניסה להתקומם נגד התופעה, יצור מאוס שהועד דאז לא ראה לנכון לעשות שום דבר בנוגע להתנהגות שלו פה בזמן שהפעילים שאותם הוא ביזה ברחו לה מהידיים (בתירוץ המחריד של "זה לא התפקיד שלנו להגן על אנשים") - כשהגיעו מים עד נפש ו[b]אני[/b] העליתי את הרעיון של שלילת הפריבילגיה של אותו יצור מאוס להיות חבר אגודה או להתבטא בכל פורום שלה לנצח-נצחים, מיד קמו אנשים - לרבות אחת החברות בועד הנוכחי - והסבירו לי כמה שהצעה כזאת היא לא בסדר.
ההבדל הגדול הוא שאני התכוונתי להביא את אותה הצעה לאישור אסיפת האגודה. לא היה עולה על דעתי לבקש מהועד לעשות דבר כזה (בניגוד לדרישות הלגיטימיות לחלוטין שעלו מהועד אז להעיף את מנהלת הפורום ההיא - היא קיבלה מינוי מהועד, ומינוי כזה אפשר לשלול). חברי האגודה בוחרים את הועד, לא להיפך.
אבל אני עדיין מחכה לאיזו הבהרה רשמית פה, שאולי יעלה ממנה שהבנתי (ושאתה הבנת) את הסעיף ההוא בצורה לא נכונה.
ואגב, בשביל לשבת באסיפה ההיא, אורי אביב לא היה צריך להיות חבר אגודה, היא היתה פתוחה לכל מי שרצה להגיע.