פורום האגודה :
מיועד לדיון בנושאים הקשורים לפעילות האגודה בלבד
לקבלת עדכונים חודשיים בדואל על פעילויות האגודה, הצטרפו ל
רשימת הדיוור על-ידי משלוח
מייל ל
מזכירות האגודה.
Re: נו באמת
נכתב ע''י:
נועה רייכמן (IP Logged)
תאריך: 22:40 07/06/2010
אני לא בועד האגודה, אז אני לא מחוייבת לגישה של : "כולם תורמים לז'אנר, אנחנו לא נגד אף אחד ובואו נתאמץ עד כדי כך שיצא שאנחנו תומכות בהתנדבות לשני הכנסים". לעומת זאת, הייתי מעורבת בצוות עולמות והופתעתי מאוד לגלות על קיום "אייקון פסח". והתירוצים של שינוי תאריך "מחוסר ברירה" לא מקובלים עלי - כי גם עם התאריך המקורי כביכול עצם קיום הכנס ללא הודעה למארגני "עולמות" הוא התנהלות לא אתית.
היו שנים שאת החופשה השנתית שלי ביליתי בת"א בחוה"מ סוכות - כדי שאוכל להיות באירועים המאוחרים של הערב, ולא אסבול מ"סינדרום סינדרלה" (הצורך לצאת כדי לא להפסיד את האוטובוס האחרון). בשנים האחרונות הגעתי בקושי ליום אחד - וגם אז, לא ליום מלא. אני בעד פסטיבל גדול, אבל כשהוא הופך לפסטיבל סרטים וכנס מקצועי לאדריכלות ועיצוב הוא כבר לא מדבר אלי (ואל חובבים רבים אחרים) - וכמו שציינו בדיון אחר: עתידנות זה לא מד"ב.
גם בהרצאות שהגעתי אליהן באייקונים האחרונים היתה תחושה של זלזול בקהל: הרצאה על טולקין ווגנר התקיימה באולם ללא מערכת קול ראויה (עם רמקול אחד, שגם הוא לא פעל ונאלצו לאלתר משהו), או הרצאה שהתקיימה באנגלית למרות שבתוכניה צויין שתתקיים בעברית ("אין לאן לחזור" של לין ברזילאי).
אז כן, אולי עובדים קשה על אייקון - אבל לא בתחומים שעליהם עבדו קשה פעם. כשהדרישות מהאגודה לא סבירות (אחוזים מדמי החבר של מצטרפים חדשים, איסור מכירת השנתון - לא רק בדוכן האגודה אלא אפילו דרך דוכני סוחרי ספרים) ומצד שני בונים על על כוח האדם של האגודה [b]אני חושבת שהאגודה צריכה בהחלט לפנות למתנדבים ולבקש מהם לא להתנדב בפסטיבל של הגיבורים והמפלצות.[/b]