פורום האגודה :
מיועד לדיון בנושאים הקשורים לפעילות האגודה בלבד
לקבלת עדכונים חודשיים בדואל על פעילויות האגודה, הצטרפו ל
רשימת הדיוור על-ידי משלוח
מייל ל
מזכירות האגודה.
Re: כמה הרהורים על פעילות לאורך השנה
נכתב ע''י:
Odonata (IP Logged)
תאריך: 11:19 30/12/2009
שלום רז
ראשית תן לי לומר שאתה צודק. האגודה צריכה לשווק ולייצא את עצמה יותר.
אך הדוגמאות שהשתמשת בהן לא בהכרח מייצגות חוסר אכפתיות או חוסר השקעה, אלא פשוט צירוף של סיבות ונסיבות שונות.
1. האגודה מציעה סיוע כספי ולוגיסטי. כרגע היא מסייעת כמיטב יכולתה לתא הטכניוני ולתא הירושלמי שבהקמה. וכל מי שירצה לארגן ערב עיון יקבל את אותה העזרה שאתה קיבלת בארגון ערב חולית. לא ברור לי למה אתה מתכוון בקריטריונים, אך אם ביכולתך לנסח מסמך המפרט את התחומים בהם האגודה יכולה לעזור למארגני אירועים שונים, אנו נשמח עד מאוד.
2. אכן חבל שלא היה דוכן באירוע הנוסע השמיני. אך היה כמעט בלתי אפשרי למצוא פעיל ירושלמי לאיוש דוכן זה. חבל לי לשמוע שחגית כבר לא מזכירה את האגודה בתחילת הפעילות, אך זו לגמרי בחירתה של חגית. האגודה עדיין מספקת לבאר מקום לפרסום הפעילויות ותספק כל תמיכה לוגיסטית שתידרש.
3. לא הצלחנו למצוא מרצים ליום המגבת לא בגלל שלא הייתה רשימה, או בגלל שלא ניסינו, אלא בגלל שלא מצאנו. גם אותי זה הפתיע. הרבה מאוד אנשים פשוט לא הסכימו, ומי שכן הסכים ביטל בשלב זה או אחר.
נעמי עובדת כרגע על ריכוז רשימת מרצים כחלק מגוף הפעילים. רשימה זו תהיה זמינה לכל מנהלי התאים ולכל מי שירצה לארגן אירוע בתיאום עם ועד האגודה.