פורום האגודה :
מיועד לדיון בנושאים הקשורים לפעילות האגודה בלבד
לקבלת עדכונים חודשיים בדואל על פעילויות האגודה, הצטרפו ל
רשימת הדיוור על-ידי משלוח
מייל ל
מזכירות האגודה.
מאחר שאני הניג'סית שאני, אני חייבת לברר:
נכתב ע''י:
Boojie (IP Logged)
תאריך: 15:39 26/11/2009
את אומרת שמפגש הפעילים יוקדש לעניין אתר האגודה. האם לאתר האגודה כבר יש מנהל? האם צפוי להיות לו מנהל? האם יש מישהו שמטפל בדברים שנמצאים "בטיפול" זמן כל כך ממושך כמו, אני לא יודעת, נגיד, מעבר השרתים של אתר האגודה? (אותו מעבר שרתים מפורסם שמשמש עד היום כתירוץ מצד ועד האגודה לא לפתוח את ויקי האגודה המפורסם, אותו ויקי שהוכרז בקול ענות רמה והתפוגג לו אל אופק האירועים).
אני לא בטוחה מה יהיה הטעם לטחון מים בנוגע לאתר האגודה, אם אין מי שיקח אחריות על האתר כמו שצריך. פעילי האגודה יכולים להגיד עד מחרתיים שהם רוצים ככה וככה וככה, אבל כל עוד אין לאתר מנהל שגם יגרום לדברים לקרות (הווה אומר, יוודא שהשרתים אכן יעברו, שאתרים שאמורים לקום אכן יוקמו, שעבודות תחזוקה יבוצעו כמו שצריך, שלכל אחד מתת-אתרי האגודה יש וובמאסטר אחראי שדואג לתחזק אותם בפרקי זמן סבירים - המילים "אתר פרס גפן" עולות על דעתי כרגע - שכל פורומי האגודה מנוהלים כראוי, וכן הלאה), זו תהיה טחינת מים על ריק כמו אחוז מאד גבוה מהדיונים שהתקיימו בשנים האחרונות בין חברי האגודה, דיונים שתוצריהם הפוריים וחסרי כל ההשפעה מפוזרים ברחבי הפורום הזה ושני פורומי פעילים מנוחים, לכל הפחות.
===
Carthago Delenda Est. R'lyeh Fhtagn! -Cthulhu the Elder