פורום האגודה :
מיועד לדיון בנושאים הקשורים לפעילות האגודה בלבד
לקבלת עדכונים חודשיים בדואל על פעילויות האגודה, הצטרפו ל
רשימת הדיוור על-ידי משלוח
מייל ל
מזכירות האגודה.
I hear you sister
נכתב ע''י:
baby g (IP Logged)
תאריך: 12:07 08/03/2003
אני יודעת למה את מתכוונת כי גם לי הייתה את ההרגשה הזו בכנסים הראשונים.
ואותי באמת שקשה להאשים בחוסר בולדוזריות...
הפעם הראשונה שממש הרגשתי שייכת בכנס הייתה לפני שנתיים באיקון כשהמון חבר'ה מהבאר הגיעו ופשוט נהניתי לראות אותם שוב (לא ראיתי אותם כל הקיץ). זה אחד הדברים שאני הכי נהנית ממנו בכנסים עד היום - אני פוגשת בכנס אנשים שיוצא לי לראות רק שם.
וידוי קטן - רק באיקון האחרון הרשיתי לעצמי "להידחף" לשולחן אליו הסבו איה וארז(היו לי תירוצים עסקיים).
גם אני הרגשתי שהיו"ר ושאר חברי הועד (למעט בודדים שהכרתי מקודם) קצת מרוחקים ובלתי נגישים, והצעתי לארז לעשות משהו בנדון (זוכרת אמבר?) אבל ההצעה לא הייתה פרקטית.
האמת היא, שהאנשים פשוט עסוקים מאד בבוקר ועייפים מאד לקראת הערב, ולתפוס אותם במצב רוח טוב עלול להיות אתגרי.
לגבי אי ההתנדבות - לבוא לכנס ולא להתנדב עלול להיות משעמם....תראי מה קרה לי בפנטסיקון האחרון כשלא התנדבתי, נאלצתי להילחם בקרב חרבות נגד נעמי מרוב שעמום(השופטים עדיין לא פסקו לגבי המנצחת) ולהציק לקרן (דבר מסוכן לכשעצמו), שלא לדבר על העניין הכלכלי - כנס עלול להיות עסק יקר!
העצה שלי - תקבעי לפגוש בכנס חבר'ה שלך ותראי שהכל יותר כיף. ואם מישהו יפגע בך, אני אלווה לך את הפיגיון המורעל שאני שומרת למרצים שלא מוכנים להגיע אלינו.