פורום האגודה :
מיועד לדיון בנושאים הקשורים לפעילות האגודה בלבד
לקבלת עדכונים חודשיים בדואל על פעילויות האגודה, הצטרפו ל
רשימת הדיוור על-ידי משלוח
מייל ל
מזכירות האגודה.
הרוב כבר נאמר
נכתב ע''י:
דותן דימט (IP Logged)
תאריך: 14:35 19/01/2003
אבל לסיכום:
המימד הוא ההטבה העיקרית של החברות באגודה. ככזה, עליו להציע תכנים אטרקטיביים שיפנו לחובבי מד"ב ופנטסיה באשר הם. תכנים העוסקים בפעילויות שונות וארועים מופיעים באתר ובמכתב החודשי, שמבחינת תכיפותם וזמינותם המהירה הם אמצעים מתאימים יותר לידיעות כאלו.
לגבי אספמיה, מה בדיוק הנקודה? האם עכשיו שקיים מגזין מד"ב מקומי אין טעם שהאגודה תפיק מגזין כזה? האם אין מקום ליותר ממגזין אחד כזה, בעיני הקהל? לא ניראה לי. אם אנשים יבטלו בהמוניהם את חברותם באגודה ובמקום זאת ישקיעו את כספם במנוי לאספמיה, הרי שאולי ניתן להסיק מכך שהמימד לא מספיק טוב בכדי להתחרות (ואז זה באמת כישלון שלי כעורך, וראוי שיקום לי מחליף), אבל זה לא מעיד על-כך שהאגודה לא צריכה להשקיע במגזין מקורי - ההפך הוא הנכון, כיוןן שהצלחת אספמיה תעיד על כך שיש ביקוש למגזין מסוג זה.
אני מאמין שיש מקום ליותר ממגזין מד"ב מקורי אחד, אני בהחלט חושב שקיומו של חלומות באספמיה מהווה מתנה גדולה לצוות המימד, בכך שהוא מראה לנו איך אנשים אחרים (יוצרי אספמיה) חושבים שצריך להראות מגזין מד"ב ישראלי. אני בהחלט לא חושב שזה אומר שהמימד צריך לנסות להידמות לאספמיה, או לנסות בכוח לבדל את עצמו מאספמיה. אני חושב שהוא צריך להמשיך ולהיות מגזין ישראלי למד"ב ולפנטסיה (כפי שהמו"ל שלו היא האגודה הישראלית למד"ב ולפנטסיה), בעוד שלמיטב הבנתי (וקצת מוקדם להסיק מסקנות כלשהן), אספמיה שואף להיות מגזין מד"ב ישראלי.
- דותן