פורום האגודה :
מיועד לדיון בנושאים הקשורים לפעילות האגודה בלבד
לקבלת עדכונים חודשיים בדואל על פעילויות האגודה, הצטרפו ל
רשימת הדיוור על-ידי משלוח
מייל ל
מזכירות האגודה.
אין כל השוואה בין הפורום הזה
נכתב ע''י:
Boojie (IP Logged)
תאריך: 15:44 15/11/2002
לכל פורום *מד"ב*, כך שמלכתחילה ההשוואה חסרת משמעות. פורום מד"ב הוא פורום תוכן, שנועד לדון בנושא תוכני ספציפי. הפורום הזה הוא פורום מנהלי, אם אפשר לקרוא לזה ככה, והוא נועד לדון בעניינים מנהליים שקשורים בארגון מסוים, והארגון הזה, מה לעשות, כולל גם את הפורום עצמו. אין שום הגיון שאפשר יהיה לערער פה על החלטה של כל אחד מנושאי התפקידים של האגודה (אני מקווה שזה מוסכם, כן? מותר לערער פה, נגיד, על תכני אייקון, על מועד ההרצאות בבית אריאלה או על דרך ההפקה של המימד?), *פרט* למנהל הפורום הזה עצמו, שאליו יש לפנות באופן אישי. איפה ההגיון, להפנות את התלונות לאותו אדם שמתלוננים עליו? ואיפה ההגיון, שמותר לערער פה על *כל* אחת מפעילויות האגודה, פרט לפורום הזה עצמו?
ולא ברור לי מקורו של המשפט "האגודה לא אחראית למשפטים שאנשים כותבים על דעת עצמם בפורום". כמובן שהיא אחראית. זה הפורום *שלה*, יש בו מנהל *מטעמה*. אם אני אכתוב פה "צריך להרוג את ראש הממשלה", והאגודה לא תדאג לסלק את ההודעה, אפשר יהיה לתבוע את האגודה ואת באי כוחה על כך, ויש על זה מספיק תקדימים (ההקצנה היא, כמובן, כדי להדגים את הנקודה). כך שאם יש דברים מסוימים שלא היו צריכים להתפרסם פה, זו אחריות האגודה לדאוג לסילוקם (כן, גם כאשר מדובר בסתם השמצה של אדם, בלי שהיא תגרור תביעה משפטית).
וזה ש"ברור שההודעה היא לא מטעם האגודה" - ברור למי? ברור לך? ברור לי? ברור לאדם שנכנס לפה פעם בחודשיים, ופתאום מוצא הודעה כזו שכתב יו"ר האגודה בפורום האגודה?
ואני עדיין רוצה לדעת למה האגודה מאפשרת אחסון והצגה בפורום שלה של הודעה לא רלוונטית שמשמיצה אדם. ועדיין לא קיבלתי תשובה על השאלה הפשוטה הזאת. האם אגודה ישראלית למדע בדיוני ולפנטזיה רואה לנכון לארח באתרה ובפורום שלה הודעות השמצה חסרות ביסוס? אנא הבהירו לי את הנקודה.