פורום האגודה :
מיועד לדיון בנושאים הקשורים לפעילות האגודה בלבד
לקבלת עדכונים חודשיים בדואל על פעילויות האגודה, הצטרפו ל
רשימת הדיוור על-ידי משלוח
מייל ל
מזכירות האגודה.
הבעיה כאן אלי
תאריך: 15:42 03/09/2002
היא שעברנו כבר על זה. כל מה שאמרת, כל מה שאמרתי - נאמר כבר. שמתחילים דיון כזה מחדש יוצאים מנקודת ההנחה שהכותב כבר קרא את השתלשלות האירועים הקודמים. ובקשר לכל מה שכתבת על הוועד - בסדר, לא אכפת לי האמת... הרגיז אותי קצת שאמרת שהוועד הוא זה שבחר תכנים (או אישר אותם לצורך העניין).. פשוט אין קשר.
אף אחד לא ניסה להציג את ג'קאס כקשור למד"ב. וראה את תגובתי הראשונה לפתיל המפורסם באורט. ובתור זה שבחר את הפרקים של סימפסונס וסאות' פארק, אני אומר לך בוודאות שלא הלכתי על דברים שבהכרח יש להם הקשרים מד"ביים, וכנ"ל לגבי סרטי מונטי פייתון, שהם לא מדב"יים, אלא כיפיים, וכולם אוהבים אותם.
אז זה מגיע לרמה של "רמה". וכאן אני לא מבין על מה מתווכחים. לכל אחד יש טעם שונה. אני סבור שיש הסתברות גבוהה שכאלה שנהנים ממד"ב יהנו גם מג'קאס אם יתנו לזה צ'אנס. אני גם חושב שזה יכול להוות נקודת משיכה למישהו שלא הכי קשור לתחום וכך לצרף אותו למעגל החברים של הארגונים האלה. אגב "האזרח קיין" - או בהצעות של אנשים אחרים "הכל אודות אמא" או אלוהים יודע מה -- אם סרט קלאסי יש לו משיכה לקהל הכנס וימשוך עוד אנשים להגיע ואולי להכנס לאירועים נוספים והוא מתאים לאווירה של הכנס שאנחנו מנסים ליצור (אווירה שיש בה גם רוח קרנבל, כיף, ולא רק הרבה אנשים בחליפות שמדברים ברצינות כל היום) - אני בעד. וחוץ מזה שזה אירוע *אחד* מתוך יותר מ- 55.... ומבחינת תכנים שהם לא מדב"יים -- יש כל שנה דוגמאות... הקביעה שלא היה אף פעם היא פשוט לא נכונה. ושוב, דוגמאות יש בדיון העצום שהיה באורט.
מבחינת "קווים אדומים" וכיו"ב... אני חושב שזו טעות לחשק את המארגנים בהחלטות שלא נשקלו עד הסוף.. מחר יבוא מישהו ויגיד שאנימה זה לא מד"ב, או שסטאר טרק זה לא מד"ב.. ואז מה? אולי ההחלטה צריכה להיות "באירועים שהאגודה חלק ממנה יהיו רק דברים שפורום אורט אוהב"? לאגודה יש נניח 200-300-400 חברים ... מתוכם שמענו אולי 20, ומתוך אלה 5 מתנגדים קולניים... לא ממש מדגם מייצג. אם פנטסיקון הבא יכיל 20 רצועות ג'קאס, יש סיבה אולי לזעקות השבר, אבל באירוע שמרימים שלושה ארגונים, סלוט אחד מתוך 55 הוא לא סיבה. ומילת הקסם היא פרופורציה.