פורום האגודה :
מיועד לדיון בנושאים הקשורים לפעילות האגודה בלבד
לקבלת עדכונים חודשיים בדואל על פעילויות האגודה, הצטרפו ל
רשימת הדיוור על-ידי משלוח
מייל ל
מזכירות האגודה.
ותשובה למשוב
נכתב ע''י:
רז גרינברג (IP Logged)
תאריך: 09:27 08/10/2001
הבעייה עם סרטי קאלט היא שהאנשים שרוצים לראות אותם לא ממש יכולים להגיד על עצמם שהם מקופחים. האגודה ארגנה הקרנות של "בלייד ראנר" יותר מפעם אחת, והייתה לפחות הקרנה אחת של "ספייסבולס" בתולדות אייקון (נדמה לי שהאגודה ארגנה יותר מהקרנה אחת של הסרט, אך אני לא בטוח). הסרטים האלה גם רצים, בתדירות די גבוהה, בטלוויזיה ובהקרנות שעורכים גופים כמו הסינמטק (בלי קשר לפעילות עם האגודה). למלא את הלו"ז בסרטים כאלה - על חשבון דברים אחרים - זה די בזבוז של זמן. ובכל זאת, הביקורת הזאת לגיטימית, כי אני מניח שיש אנשים שרוצים לראות את הסרטים האלה עוד פעם (השאלה שצריכה לעלות, כמובן, היא כמה אנשים) וצריך לקחת אותה בחשבון לקראת הפעם הבאה.
אבל לגבי אטרקציות מיוחדות - בכנס נערכו הקרנות של "לקס", "ספר החיים", "פיי", "נאון ג'נסיס אבנגליון" ופרק הפתיחה של "אנטרפרייז". אף אחד מהסרטים/סדרות הנ"ל אינם זמינים בספריות וידאו רגילות, אינם משודרים בטלוויזיה הקונבנציונלית, והאופציה היחידה לראות אותם היא להזמין דרך האינטרנט (למיליונרים), לראות (רק חלק מהם!) בכבלים הדיגיטליים או בלוויין (לא לכולם יש - נדמה לי שלרוב פשוט אין), או להשיכר מהאוזן (ורוב אוכלוסיית המדינה, מה לעשות, לא גרה בקרבה גיאוגרפית מספיקה לסניפי האוזן). כך שלטענה על חוסר ב-"דברים שאי אפשר להשיג במקומות אחרים" אין ממש ביסוס.