פורום האגודה :
מיועד לדיון בנושאים הקשורים לפעילות האגודה בלבד
לקבלת עדכונים חודשיים בדואל על פעילויות האגודה, הצטרפו ל
רשימת הדיוור על-ידי משלוח
מייל ל
מזכירות האגודה.
לא ממש מסכימה לגבי דוכן המשומשים...
נכתב ע''י:
תומג'י (IP Logged)
תאריך: 12:03 06/10/2001
דבר ראשון - הייתה הפרדה כמו שאתה מתאר, אחת המתנדבות בשעה של רגיעה החלה לסדר מיוזמתה (הברוכה) את הספרים לפי נושאים,
שורה אחורית של ספרי סטארטרק וקדמית של מד"ב כללי ופנטזיה. מאוחר יותר המשכנו את הסידור הזה עד סוף הכנס (כאשר כמובן קח בחשבון שכל מי שמרים ספר לא ממש מחזיר אותו למקום אז כל כמה זמן נוצר בלאגן מחדש). ודרך אגב, זו לא בעיה ארגונית, זה סתם לנוחות המעיינים.
אפילו שתוכל להגיד שאני לא סובייקטיבית, ואני אסכים [:-)], אני דווקא הייתי מרוצה בסה"כ מאיך שהתנהל הדוכן. אני חושבת שאי אפשר לפשט את הפרוצדורה. אני כן יכולה לספר לך שהנהלים של הדוכן נקבעו אחרי מחשבה רבה, התייעצויות רבות והפקת לקחים משנים קודמות. כולל חיסכון בזמן. אני גם אוסיף שבמהלך האירוע גילינו בוודאות שכל חלק בתהליך הרישום והטפסים והכספים היה חיוני לנו. מי שהשקיע הכי הרבה זמן בפרוצדורה היו המתנדבים של הדוכן, לא בעלי הספרים. אני, כבעלת ספרים למכירה, שמישהו יושב במקומי כנס שלם ומוכר בשבילי את הפריטים, מחזיר לי את הכסף ולא גובה ממני אגורה, לא ממהרת להתלונן שהתעכבתי חמש עשר דקות למילוי טפסים. ואפילו שהיה צריך לחכות הרבה בסוף היום השני - זה היה בגלל שהיה ביקוש גדול ועומס גדול מאד בדוכן ואין ממש מה לעשות בעניין... אפשר לשמוח, בעצם... הרבה היו מאד מרוצים ועזבו את הדוכן מחויכים עם רווחים נאים בכיסם :-)
באשר למעט הבעיות שהיו בדוכן, החכמנו, ניישם שנה הבאה (אני מקווה).