פורום האגודה :
מיועד לדיון בנושאים הקשורים לפעילות האגודה בלבד
לקבלת עדכונים חודשיים בדואל על פעילויות האגודה, הצטרפו ל
רשימת הדיוור על-ידי משלוח
מייל ל
מזכירות האגודה.
בקשר לביקורת.
נכתב ע''י:
שלמקו עייף עדיין (IP Logged)
תאריך: 17:54 06/10/2001
רוב הביקורת נכונה.אני בהחלט מסכים לכך שהיה צריך להפריד בין תחרות הטירוף לבין הקרנות אחרות. כך לא יהיו בתחרות הטירוף אנשים שלא רוצים (והתחרות דורשת קהל חיובי, אין מה לעשות) ומצד שני אנשים שלא מכירים את דוגלאס אדאמס לא ירדמו כשמרווין והנזיר החשמלי שרים שירים.
בקשר להערות על התחרות עצמה: בכל תחרות לומדים דבר חדש ומפיקים ממנו לקחים. איסור מוחלט על אלכוהול זה אחד. השנה למדנו שכן, לפעמים דווקא אלתור עובד, ואילו הכנה מראש לא- במיוחד בכך שלמרות ההכנה מראש, האנשים עצמם נפגשו רק ביום הכנס (או במקרה של חלק מהאנשים- רק לאחר שהתחרות כבר החלה), כך שמה שקיבלו אלו רק רעיונות סותרים ובלי זמן לעבוד עליהם ביחד.
עכשיו, בקשר לקטעים טובים או רעים: כאן אין על מה לבקר. בתור מישהו שאחראי גם לקטע שהגדירו כטוב (סדנת האיפור) וגם לבזיון גדול (קלינגון בג'רי ספרינגר. אני לא גאה בקטע הזה, שהשאיר אותי עם גרון כואב, אבל זה מה שעלה לי בראש באותו רגע). צריך לזכור שלא כל מה שמצחיק את המשתתפים מצחיק אנשים אחרים. צריך במיוחד לזכור שזוהי תחרות חיה. אם נערוך אותה לפרק של 20-25 דקות, היא תהיה הרבה יותר טובה.
בסך הכל, הומור זה הומור. יש יציאות טובות, ויש כאלו שלא. אולי עצם העבודה בקבוצות ובתחרות הוא בעייתי- אבל כרגע, זה מה שיש. אא"כ מישהו מציע להפוך את התוכנית לגרסת קופי של השורה.