פורום האגודה :
מיועד לדיון בנושאים הקשורים לפעילות האגודה בלבד
לקבלת עדכונים חודשיים בדואל על פעילויות האגודה, הצטרפו ל
רשימת הדיוור על-ידי משלוח
מייל ל
מזכירות האגודה.
RE: את צודקת.
נכתב ע''י:
שירה (IP Logged)
תאריך: 09:06 22/08/2001
"רוב האוכלוסיה נוהגת להתלבש בחוסר טעם"
הממ...ואני חשבתי כי טעם הוא עניין של, ובכן, טעם. ומי אתה כי תקבע שטעמך הוא הצודק, ומי הם רוב האוכלוסיה? "עדר", אולי תגדיר אותם, צופי הטלויזיה, כל אלו שלא טובים מספיק בשבילך?
לצערי פספסת את הנקודה. אני משערת שאתה מעריך עצמך כאדם אינטילגנטי ונבון. ובכן, העיקרון הוא שאדם שקול בדעתו לא ישפוט אחר עפ"י טלויזיתו כפי שלא ישפוט אותו עפ"י צבע חולצתו. אבל אולי במקרה שלך זו לא אנלוגיה טובה. ומה עניין סטאר טרק לכאן? מעולם לא דנתי בה ובאיכותה אלא בעיקרון. אני אישית עדיין לא נידיתי חברים בגלל אהבתם לתוכניות טלויזיה שאני מחשיבה כגרועות או רדודות, ואני לא חושבת עליהם רעות בשל כך.
והאקסיומה-שאינה-צריכה-הוכחה שלך? כל הרולפליירז שאני מכירה אינם עומדים בתיאור הזה, או לצורך העניין התיאור המוזכר בכתבה הנ"ל. תגיד, הם לא רוב. זה נכון, אבל זו ההוכחה שיש לי. מה שלך? זאת ועוד, "החנוניזם היא צורת מחשבה"? אם לא תגדיר לי מה לדעתך הוא חנון, אאלץ להשתמש בגירסא הסטריאוטיפית הישנה, מצטערת.
בנוגע לעולם הנוער הנפלא המוצג לנו. אני לא יודעת מתי אתה היית נער, אבל אני יודעת, מפאת גילי הצעיר, כי המצב לא בדיוק כזה. בחלק לא קטן של המקרים, אפילו לא דומה. וקבוצות ה"מקובלים-לא מקובלים"? זה לרוב עובר בתחילת התיכון לחבורות שמתגבשות על בסיס חברתי שיכול להיות מקרי לחלוטין ולאו דווקא תחומי עניין משותפים.
ואגב, ממש כפי שיהיו אלו שיקראו לחובבי מד"ב ופנטזיה חנונים, אולי זה לא נראה לך, אבל יהיו אנשים שיחשבו על הבורחים מן המיינסטרים (יהיה אשר יהיה לדעתם) כמו מאש כעל חנונים.