פורום האגודה :
מיועד לדיון בנושאים הקשורים לפעילות האגודה בלבד
לקבלת עדכונים חודשיים בדואל על פעילויות האגודה, הצטרפו ל
רשימת הדיוור על-ידי משלוח
מייל ל
מזכירות האגודה.
;-)
נכתב ע''י:
(NY) (IP Logged)
תאריך: 03:52 04/07/2001
חביב, אך אני מעדיף לכתוב את שיר הפתיחה (ושאר החומר המוסיקלי) בעצמי...
באשר לרעיון של תסכית חובבני - שמעתי כמה כאלה ברשת, ולא נהניתי מהם במיוחד. אני שואף לתוצאה טובה ונלבבה, לא למשהו זרוק ומחוק (דיאלוג: "הי, שלמקו, מה העניינים?" ; "סבבה, בוג'י, אחלה" [צחוק בקהל, סוף מערכה ראשונה]).
איני יודע מה תהיה איכותו הסופית של התסכית שאני מנסה ליצור, אך דבר אחד אני יכול להבטיח: בכוונתי לנסות לגרום לו להיות הטוב ביותר האפשרי - החל בשימוש בציוד המיטבי (מיקרופונים משובחים, חמרת הקלטה מקצועית, בידוד אקוסטי), המשך במשחק מקצועי (בוגרי בתי ספר למשחק), תסריט טוב (תסריטאי שזה תפקידו, תוך שיתוף של חלק מהשחקנים, שהנם בעלי נסיון בתחום) ואפקטים מעניינים (איש אפקטים בעל נסיון), וכלה במוסיקה משובחה (אנכי). שוב - איני יודע איך תשמע התוצאה הסופית, אבל גם במקרה של כשלון, סיבתו לא תהיה חוסר השקעה.
לקחת סתם מיקרופון, לחבר לטייפ (או למחשב) וללהג לתוכו יכול כל אחד - אך האם ירצה מישהו להאזין לתוצאה?
ובעניין תפקידים בתסכית ההולך ומתפתח - רובם ככולם יבוצעו ע"י שחקנים, כפי שכתבתי. עם זאת, יתכן כי נזדקק לאפקטים ספציפיים מאד של קהל (זועם, צוהל, כועס וכו'). במקרה זה, משתתפי הפורומים של האגודה יהיו הראשונים שיוזמנו...