פורום האגודה :
מיועד לדיון בנושאים הקשורים לפעילות האגודה בלבד
לקבלת עדכונים חודשיים בדואל על פעילויות האגודה, הצטרפו ל
רשימת הדיוור על-ידי משלוח
מייל ל
מזכירות האגודה.
RE: מטרות האגודה
נכתב ע''י:
animle (IP Logged)
תאריך: 09:30 27/01/2001
אני צריכה להתחיל עם העובדה הכאובה שאני עומדת(יושבת כרגע) מאחורי דבריו של zygon (hello)להיות חובב/ת מד"ב בארצנו הקטנטונת זה כמו לחיות עם פיצול אישיות. עד היום(וסילחו לי על חוצפתי)מעטים הם גושי האינפורמציה שהגיעו אליי בנושא.חוטאת אני לפניכם ואומרת שאין לי חיבור אל הפורום,האגודה או כל גוף אחר שנוגע בנושא.ולמה לי? סכומי עתק נשפכו על הכוונות הטובות של...עבור ה "כנס" ב31/12 בירושליים ומה או מי אמורים היו להגיע?! ----להזכירכם הטור/התור שהקיף את מלונו של ג'רי דוייל באנגליה,הכנסים של הולנד,ואפילו פוטר ה.... שמאחוריו עומדת גרושה בריטית עם הרבה שטרלינגים- מניבים/ מגיבים אליהם אחרת מאלה הקוראים לעצמם "פריקים-פוקט פרוטקטורים-אוהבי ז'אן לוק פיקרד" או בעברית פשוטה אותה התופעה הנקראת על פי רוב חובבי המד"ב בישראל. עצתי לכם:שנסו מותניים,שלפו ציפורניים,חישפו שיניים והרימו אותנו -כמעט מחוסרי ההכרה ,מחוסרי החמצן -ותתחילו ללחוץ עבור ספרות טובה מתורגמת-נודניק ואחמו(ואולי עוד כמה),סליחה-כזאת כמו שתירגם לוטם,כנסים שיש בהם מעט יותר מ22 שעות צרופות(גוד פורביט)של טרקרים מחוצקנים (ובתור מחווה גדולה מהחיים לzygon) אקבל גם ק ו מ י ק ס י ם, מ נ ג ה , ומד"ב ב ר י ט י.ולבסוף אולי טיפ (לא טיפ/טיק)אחרון---אחת מאגודות למען בעלי החים בארץ-זייגון שים לב- הוציאו לוח שנה ישראלי עם תמונות של חיות....אפשר לנסות משהו כמו תמונה של וורלוני באמבטיה או "דר' מי" ברולים או כל סטיה אחרת שתעניין את אותם אנשים שעברו את גיל האקנה.
התיישבתם למושב חדש,תדחדשו,מי יתן והשוורץ יהיה עימכם...ואל תוכיחו לנו שוב שהשוורץ שלנו קטן מדיי כדי להכנס לתמונה!