פורום האגודה :
מיועד לדיון בנושאים הקשורים לפעילות האגודה בלבד
לקבלת עדכונים חודשיים בדואל על פעילויות האגודה, הצטרפו ל
רשימת הדיוור על-ידי משלוח
מייל ל
מזכירות האגודה.
גם אני מציגה מועמדות לועד האגודה
נכתב ע''י:
אמבר (IP Logged)
תאריך: 12:52 26/12/2000
ולמי שבמקרה עדין לא מכיר אותי:
אני מנהלת פורום המד"ב של אורט מזה חודשים אחדים, אחת המשתתפות הקבועות בפורום, עוד כשהפורום היה פעיל ב IOL (וגם משתתפת בפורומים של נענע ו IOL ).
במסגרת הזאת אני גם העורכת של "בלי פאניקה !!!" העיתון של פורום מד"ב - עיתון שמכיל פרקים מספרים חדשים, ביקורות ספרים, וכתיבת מד"ב מקורית.
אני גם המארגנת של "התא הירושלמי" - תא חובבי מד"ב, שהוקם על בסיס הפורום, ונפגש מדי פעם לפעילויות שונות בנושאי מד"ב - סרטים, הרצאות וכו'.
אה, ואני גם עו"ד במקצועי, בעלת תואר שני במשפטים. חובבת מד"ב די ותיקה ( בערך מילדות).
במהלך התקופה שאני משתתפת בפורומי המד"ב ברשת שמעתי (וגם השמעתי) הרבה טענות על האגודה - על כך שאין מספיק פעילויות, שהפעילויות הקיימות לא מספיק מגוונות, על הנתק שקיים בין הועד לבין חובבי המד"ב והפנטסיה בשטח, על כך שרק חלק מזערי מבין חובבי המד"ב בכלל שמעו על האגודה ומודעים לקיומה.
אז מבחינתי, הגיע הזמן להפסיק לקטר ולהתחיל לנסות לראות איפה אפשר גם לעשות ולעזור.
אני חושבת שאנשים כמוני שנמצאים בקשר מתמיד עם לא מעט חובבי מד"ב מכירים חלק מהבעיות והנושאים המפריעים לחברי האגודה. ברור לי שלא כל דבר אפשר לשנות, ולא כל שינוי יעשה ויראה מהיום למחר, אבל אם לא ננסה, אז גם לא נדע...